På min arbejdsplads har vi et lille problem. Vores kontorlokale bliver nemlig ofte ret varmt. Det er ikke, så vi storsveder, men man kan af og til mærke de små dråber på overlæben, og især vi mænd oplever det som en reel gene.

Det der er med at sidde i et sådan miljø, er dog ikke bare at man bliver lidt klistret, men også at man bliver lettere irriteret. Derfor smitter det varme og hede miljø ofte og på den stemnning, vi har på kontoret.

Eks. snerrer folk nok mere af hinanden end de gør på andre arbejdspladser. Det påvirker moralen og det påvirker det generelle arbejdsklima, som vi trods alt sidder i så mange timer. Nu har ledelsen så købt en drikkevandskøler, så vi kan køle kroppen ned.

Det at have adgang til iskoldt drikkevand på arbejdspladsen er selvfølgelig lækkert, men blandt os ansatte er vi altså enige om, at sådan noget bare skal være en almindelig del af inventaret, og ikke bruges som et middel til konfliktløsning, når det kræver en helt anden indsats. Selvfølgelig er en drikkevandskøler god, når man lige skal køle ned og bekæmpe den fremkommende irritation, men nogle folk har opbygget små personlige problemer og konflikter over en længere periode, så problemet skal altså takles noget mere elegant end med en maskine, der kan lave en slags isvand.

 

I første omgang må drikkevandskøleren dog klare skærerne, og så er det trods alt positivt, at man kan få nogle flotte nogle, der ser godt ud og tillader os at køle en lille smule ned – trods alt. Vi har selv bestilt vores drikkevandsmaskine her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation