Min kammerat og jeg elskede at vædde. Vi var faste tilskuere på Odense Stadion, og før hver eneste kamp blev der oddset på både første målscorer og resultat. Hvis vi vandt, gik vi oftest i byen på en natklub og brugte alle pengene på sprut, og hvis vi tabte blev det i stedet til en øl eller ti ved den lokale bar. Det blev altså til fuldskab ligegyldigt hvad. Det var dog ikke kun på fodbold at vi væddede – nej, det var nærmest alt. Min kammerat kunne finde på at sige ”jeg vil vædde 100 kroner på, at vi ser en gul bil indenfor de næste 5 minutter” mens vi var ude at køre – og ja,

det er ikke engang nogle af de mest vanvittige væddemål han har sat i gang. Jeg er stadig den dag forbløffet over, at han ikke er endt som ludoman, for hans spillegen var altid aktiveret. Et af de sjovere væddemål var, at vi blev enige om, at hvis en af os ikke var gift inden vi var blevet 30, ville man skylde den anden et par spritnye alufælge. Det væddemål blev jeg desværre den store taber af, da jeg havde fundet mig en kæreste, som ikke lagde det store i at blive gift – men væddemålets regler var blevet fastlagt, og der er en stor forskel på at være kærester og at være gift, så jeg måtte punge ud. Jeg købte derfor nogle smarte alufælge på Alu-Wheels hjemmeside, som jeg vidste ville passe min kammerats bil perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation